Сейфове

 

Инкотекс 100-12-24

Универсален метален сейф за всеки клас ЕКАФП, 5 секции за банктноти и 8 за монети, механична и електромагнитна (12-24V) ключалки. Спецификации: Тип – метален сейф Брой секции за банктноти – 5 Брой секции за монети – 8 Ключалки – механична и електромагнитна Напрежение за управление на електромагнита – 12/24 V Ток за управление на [...]

Инкотекс 100-6

Универсален метален сейф за всеки клас ЕКАФП, 5 секции за банктноти и 8 за монети, механична и електромагнитна (6V) ключалки. Спецификации: Тип – метален сейф Брой секции за банктноти – 5 Брой секции за монети – 8 Ключалки – механична и електромагнитна Напрежение за управление на електромагнита – 6 V Ток за управление на [...]