Новини

Нова разработка от гамата фискални устройства - Incotex 777S

03.09.2020
С.Д. Дизайн стартира разработката на нов електронен  касов  апарат с фискална памет  под  наименование  Incotex 777S,  отличаващ  се  със  своята  компактност и иновативна архитектура.
 
виж повече

Спечелен търг от Лидер Лайт България за подмяна на уличните осветителни тела в гр. Волос, Гърция

12.08.2020
След спечелен международен търг, обявен от община Волос, Лидер Лайт България подписа Договор за съвместно сътрудничество с предприятието MYTILINEOS-ELEMKA. Проектът е за подмяна и инсталация на нови осветителни тела, използващи ексклузивна LED технология за подобряване и надграждане качеството на осветлението. Ще бъдат заменени конвенционалните улични лампи на общината, които освен с кратък жизнен цикъл са и много енергоемки.
виж повече

Успешна реализация на проект от сътрудничеството ни с "Елдом Инвест" ООД

08.07.2020
"Инкотекс Груп" изпълни успешно първата фаза от проекта по проектиране, производство и доставка на електронни терморегулатори за произвежданите от "Елдом Инвест" ООД отоплителни конвектори.
 
виж повече

"Лидер Лайт България" изпълни проекта по обновяването на уличното и парковото осветление в гр. Илион, Гърция

08.05.2020
По изпълнение на спечелената от Лидер Лайт държавна поръчка от октомври 2019 г. за доставка на осветителни тела с цел подмяна на уличното и парково осветление в гр. Илион, Гърция бяха изпълнени серия от доставки.
виж повече

Във връзка с наложеното извънредно положение, предизвикано от COVID-19, може да се запознаете с мерките, които наложи Инкотекс Груп

16.03.2020
Като организация, базираща своята дейност на лидерство на ръководството и като организация, осигуряваща съпричастност на хората и ангажираност за изпълнение на своите дейности заявяваме следното:
Разбираме важността от съдействие за намаляване на разпространението на COVID-19 в България. Оценили сме рисковете и сме въвели редица допълнителни правила с цел да предпазим здравето и безопасността на всички наши служители. Проверяваме всички алтернативни варианти за срещи и комуникации с нашите партньори, клиенти, доставчици и др.
Ето и конкретните действия, които вече предприехме и ще продължим да поддържаме до отмяна на засилените мерки срещу разпространението на coronavirus...
виж повече